Reisbureau ’t Grune Hert

Citymarketing Arnhem

Waarom zou je ver op reis gaan terwijl het ook allemaal in Arnhem te vinden is. Voor ‘dit is Arnhem’ (citymarketing) hebben wij als zomercampagne Reisbureau ’t Grune Hert ontwikkeld. Bij ’t Grune Hert geen reisjes naar de stranden van Ibiza, maar naar ónze hagelwitte zonnestranden aan de Rijn. Geen excursies in de Amazone maar spannende wildplukavonturen in het stadspark Presikhaaf.

Er is in Arnhem veel te zien en te beleven! Reisbureau ’t Grune Hert helpt je de stad (her)ontdekken. Met ons kom je niet ver, maar wel heel dichtbij. Mensen reizen steeds langer en verder, op zoek naar bijzondere ervaringen en indrukwekkende natuur. Maar we vergeten daarbij wat recht voor onze neus ligt.

Wij hebben de leukste vakantietips, reisinspiratie én evenementen voor je verzameld. Ervaar het ultieme vakantiegevoel, zonder dat je ver hoeft te reizen.

Eén ding is zeker. Ga je op ontdekkingstocht met Reisbureau ’t Grune Hert, dan beleef je weer nieuwe avonturen in je eigen stad, bij jou om de hoek. Zodat ’t Ernem ook in jouw hert een plek verovert.

Het resultaat is een informerende en inspirerende Arnhemse zomercampagne outdoor en een site vol tips, arrangementen en inspiratie. Het gecombineerde bereik van de campagne was ruim 1,8 miljoen mensen en tijdens het lanceringsevent genoot iedereen van het geweldige uitzicht vanaf de 13e verdieping van het WTC.