Kokkerellen met illustraties en teksten

Arnhem Aan

Jeannette van Mullem (Puur uit eten) vroeg, in opdracht van de gemeente Arnhem, 15 bekende Arnhemse chefs en 15 Arnhemse thuiskoks om hun favoriete duurzame recept te delen in een kookboek ‘Arnhem Aan Tafel’.

Arnhem Aan (initiatief gemeente Arnhem) heeft als doel om duurzaam omgaan met energie te stimuleren. Het boek is bedoeld om een extra stimulans te geven aan duurzaam leven en koken. Ook is ‘Aan Tafel’ de plek waar gesprekken plaatsvinden en waar we met elkaar informatie kunnen delen over hoe we op een gezonde manier met de aarde om kunnen gaan.

Arnhem Aan kookboek
 kookboek omslag
 energiebesparings bus met mensen

Met dit prachtige Arnhem Aan kookboek kun je culinair en duurzaam aan de slag in je eigen keuken met 30 heerlijke én eerlijke recepten. Van Rijkerswoerd tot Presikhaaf en van Malburgen tot Alteveer/Cranevelt. Wij dachten mee over de opzet, deden de vormgeving en maakten de illustraties in de kleurstelling van Arnhem Aan. Het boek heeft een heldere indeling van recept, verhaal en kok.

Arnhem Aan illustraties

“Bij Diep zie ik ambachtschap èn ik zie een hippe club die alle nieuwe stijlen en trends tot zich neemt. Dat is een zeldzame combinatie” 

– Erik van Cuijk, Senior Communicatieadviseur
Kassen van arnhemmers
Courgette spaghetti recept

Het resultaat is een duurzaam kookboek voor en door Arnhemmers. Makkelijk ingedeeld op recept en wijk en gepresenteerd bij Stadslandbouw Mooieweg. Voor de liefhebber hebben wij nog een exemplaar op de studio klaarliggen.

llustratie van groenten
 boeken
kookboek boek in bus