Arnhem stemt, u ook?

Gemeente Arnhem

Hoe ga je veilig stemmen in tijden van Corona? Waarom zou je eigenlijk gaan stemmen? Hoe leggen we het ingewikkelde briefstemmen uit? En hoe krijgen we meer inwoners van Arnhem naar de stembus? De ambitie van de gemeente Arnhem om een hogere opkomst generen is de informatie om dit te bevorderen zo goed mogelijk in te richten.

We geven stemmen in Arnhem een gezicht. In beeld en in een activerende tekst. Daarom ontwikkelen we een logo voor alle verkiezingen. Dit beeld moet je telkens herkennen en activeren om gebruik te maken van je stemrecht in Arnhem. Het logo is responsive en is op elk medium toe te passen, zowel in print, online als in de openbare ruimte.

Arnhem tweede Kamerverkiezingen campagne logo

In de video zijn diverse Arnhemmers onderweg naar het stemlokaal. We laten tijdens deze ‘reis’ door Arnhem alle facetten zien van het nieuwe stemmen in tijden van een pandemie. De video informeert en activeert.

In de tweede video laten we een Arnhemse dame uitleggen hoe het briefstemmen boven de 70 in zijn werk gaat.

Verder hebben we in deze campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen posters, billboards, social posts, en een stemwijzer gemaakt. 
Het resultaat is een mooie, informerende en inspirerende Arnhemse campagne.

Arnhem tweede Kamerverkiezingen campagne trolley
Arnhem stemt campagne socials