Het begint bij de cursor

Avisi apps

‘We build apps that fill gaps’ is de pay off van Avisi Apps. Zij helpen de productiviteit te verhogen, effectieve processen in te richten en data voor iedereen in een organisatie toegankelijk en bruikbaar te maken.

Avisi apps logo

Na het ontwikkelen van een logo voor de app Tracket kon AVISI zelf niet meer achterblijven. De identiteit sloot niet meer aan bij de huidige uitstraling en ambitie van de organisatie.

Wij zijn gevraagd om, met behoud van het logo, mee te denken hoe we de identiteit beter kunnen laten aansluiten bij de levendige, dynamisch organisatie die AVISI APPS is.

De ‘A’ van AVISI is het startpunt van de organisatie, de vraagbaak, het ijkpunt. Wij zetten de ‘A’ in als interactieve cursor die dynamisch door de informatie kan bewegen. De basis van de huisstijl.

Avisi apps website ontwerp
Avisi apps homepage website

De basiskleuren van AVISI hebben we uitgebreid om meer diversiteit en ruimte te creëren. Een eigen iconenset visualiseert en versterkt de informatie op middelen en de site. Verder hebben we een nieuw design gemaakt voor de site en de informatie opnieuw gerangschikt.

avisi apps document
social media header

Overige middelen bestaan uit nieuwe tools als sjablonen, animaties en motion graphics. Het resultaat is een levendige en dynamische identiteit dat kan beweegt in vorm, typografie en kleur.

iconenset avisi apps
iconen avisi apps
huisstijl elementen avisi apps