Pecha Kucha Oslo

Pecha Kucha Night Oslo vol. 12 – dec. 2009

Na het succes in Helsinki mocht ik in december naar Oslo afreizen. Ik had mijn presentatie op detail iets aangepast en nog sterker gemaakt.

Vooraf met de organisatie indrinken was geen goed idee, alhoewel, hier was de zaal misschien nog groter en voller. Ik stond als een na laatste op de line up. De druk steeg. De dames van de Noorse BNO hadden hoge verwachtingen van me.

De zaal was anders, stiller, aandachtiger. De Finnen reageren sneller en lachten direct, net Nederlanders. De Noren waren stil, reageerden pas na afloop. Ik dacht dat ze het niets vonden maar niets was minder waar. 

Het werd nog laat met de organisatie tijdens de kroegentocht door Oslo. Ik heb het ontbijt de volgende dag overgeslagen. Ben lekker met een fietsje door de stad gaan uitwaaien. Het was weer een mooie beleving.

Exposities en lezingen

Door de jaren heen zijn wij in het binnen- en buitenland in de media geweest hebben wij geëxposeerd en lezingen gegeven.