Nieuwe Mediatycoons RTL 5

Tv-programma Nieuwe Mediatycoons (RTL 5) volgde Marcel tijdens het steigerproject van de Eusebiuskerk in Arnhem.

Voor het programma Nieuwe Mediatycoons, ja u leest het goed, vroeg RTL 5 om Marcel te volgen tijdens zijn project voor de Eusebiuskerk van Arnhem. Niet het dagelijkse werk voor een grafisch ontwerper; het inpakken van een monumentale kerk van 96 m. hoog. Maar wel een leuker item om in beeld te brengen voor tv dan bijvoorbeeld het ontwerpen van een A5 folder (ook leuk hoor). 

Fabriekshal met het steigerdoek
RTL 5 op bezoek bij Diep Arnhem

Het programma volgt op een sympathieke manier Marcel (fietste hier nog wat minder zo te zien) tijdens het proces van ontwerp, uitvoering en realisatie. We zien de ontwerpen op nog hele dikke computerschermen, presentaties op mooi foambord, vetplantjes op de vensterbank, een excursie naar een voormalig F16 hangar op vliegveld Weeze waar megaprinters stonden te ratelen en ter plekke op grote hoogte van de Eusebiuskerk.

Een week intensief optrekken met een filmploeg was een leuke ervaring. Een mooi tijdsdocument van een project waar de uitzending leuker is dan het project zelf. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Eusebiuskerk met het nieuwe steigerdoek.

Exposities en lezingen

Door de jaren heen zijn wij in het binnen- en buitenland in de media geweest hebben wij geëxposeerd en lezingen gegeven.