Transport van menselijke energie

Alliander Foundation

De Alliander Foundation vormt het bovengrondse netwerk voor transport van menselijke energie. De Foundation stimuleert medewerkers om vrijwilligerswerk te gaan doen en biedt hierbij ondersteuning. De Foundation verdient de aandacht van iedereen en daarom brengen we de Foundation opnieuw onder de aandacht van de medewerkers.

Services

Alliander Foundation logo

De opdracht was simpel: Ontwikkel een eigentijds logo dat past bij de Foundation met aandacht voor de medemens. Wij hebben de mens centraal gezet door de ‘i’ te accentueren en te benadrukken. Warme kleuren en een vriendelijke letter maken de stijl compleet.

De Foundation wil zoveel mogelijk verhalen en ervaringen van medewerkers delen om te inspireren en te bewegen. Wij hebben de designs van de middelen om laten bouwen in sjablonen voor Microsoft Office. Zo kan de Foundation zelf zijn verhalen opmaken en delen in de juiste designs. 

Alliander Foundation patroon
Alliander Foundation social media

Het resultaat is een nieuwe look & feel om de verhalen beter over te brengen. De gemaakte sjablonen in Powerpoint geven de Foundation de mogelijkheid om zelf hun communicatiemiddelen te maken met beeld, tekst en kleur. Zo hebben ze ons niet meer nodig.

Alliander Foundation posters